GR e banner orizontio90Χ728

Ο χώρος μας

Στο ιατρείο μας πρωταρχικό μέλημα, επίκεντρο και παράγοντας αποφάσεων είναι ο ίδιος ο ασθενής.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες, η υγεία, η άνεση και η ασφάλειά του.

Με αυτά τα κριτήρια έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας χώρος άρτια εξοπλισμένος και ικανός να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος μας, αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικός, καλαίσθητος, άνετος και φιλόξενος.

Δέσμευσή μας, η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων αντισηψίας και απολύμανσης και με εφαρμογή των πλέον σύγχρονων υλικών, μεθόδων και τεχνολογιών της οδοντιατρικής επιστήμης.

Στόχος μας, να προσφέρουμε θεραπευτικές λύσεις αξιόπιστες και αποτελεσματικές, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στις προσδοκίες σας.

Φιλοδοξία μας, να κάνουμε τη διαφορά μετατρέποντας την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο από αναγκαίο κακό σε ευχάριστη εμπειρία!

Στο ιατρείο και σε συνεργασία με διακεκριμένους συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής.

To Ραντεβού σας

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα και εύκολα, γρήγορα και με ένα μόνο κλικ προγραμματίστε άμεσα τη δική σας επίσκεψη.

Η γραμματεία μας θα σας επιβεβαιώσει την ισχύ του ραντεβού σας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η διαχείριση και η επίλυση των προβλημάτων υγείας του στόματος δεν είναι απλή υπόθεση. Στην κλινική Incredible Smiles, η ομάδα των πιστοποιημένων, εξειδικευμένων και έμπειρων οδοντιάτρων μας εργάζεται επιμελώς για να εξασφαλίσει την ικανοποίηση των ασθενών μας.

Γνωρίστε τα πρόσωπα που απαρτίζουν την οδοντιατρική κλινική μας και προγραμματίστε ένα ραντεβού σήμερα.

odontiatris1.jpg
odontiatris3.jpg
odontiatris2.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας